WordPress honlapok

A WordPress 2003-ban indult, eredetileg blogmotorként. A WordPress rövid idő alatt érte el népszerűségét, mely máig töretlen, 2009-ben már a világ vezető tartalomkezelő szoftvereként tartották számon.

wordpress honlapkészítés, wordpress weboldalkészítés

 

A W3Techs statisztikája szerint a CMS-t használó weboldalak jelenleg 54,7 százaléka használja, ez a teljes internet weboldalainak mintegy 17,4 százalékát teszi ki.

Egyedire szabhatóságának érdekében számtalan sablon telepítésére nyílik lehetőség. Sokak szerint a legkönnyebben kezelhető felhasználói felülettel rendelkezik.

Saját elmondásuk szerint fejlesztőik az esztétikát, a webes szabványokat és a könnyen használhatóságot helyezték előtérbe. Népszerűségéhez nagyban hozzájárult a számtalan beépíthető bővítmény, melyek által könnyen tovább fejleszthető, kiegészíthető a rendszert. (Adatbázisuk jelenleg 22 ezer bővítményt számlál.)

Ezen felül, felismerve annak fontosságát, már a különböző mobiltelefonos operációs rendszerekre (pl: android, Windows Phone) is léteznek alkalmazásai.

 

WordPress honlap készítés

WordPress weboldalt szeretne készíttetni? A legjobb helyen jár, honlapkészítő szakembereink várják ajánlatkérését. Ha Önnek már egy működő WordPress weboldala van, és módosítani szeretné, abban is tudunk segíteni.

Kérjük mondja el mit szeretne, kattintson ide!

Honlapkészítés info

Telefon: 30/599-09-99

Ügyfélszolgálatunk minden nap
8-20 óra között hívható.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


Töltse le most
"Honlapkészítés egyszerűen"
című tanulmányunkat

(Kattintson a képre)

Jogi dolgok

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.
(2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
|+36 30 690 9394 | teratarhely.hu | info@teratarhely.hu)

Adatvédelmi szabályzat

Impresszum

Önbizalom növelés