Webtárhely

Amennyiben sikerült domain nevet választanunk és szeretnénk az elképzelt weblapunk megvalósításába kezdeni, következő lépés a webtárhely kiválasztása kell hogy legyen, ahová a fájljaink kerülnek!

A megfelelő tárhely kiválasztása rendkívül fontos, szánjunk rá kellő időt, hiszen weboldalunk eredményessége múlik rajta, ugyanis egy rosszul megválasztott tárhely tönkreteheti minden addig bele fektetett időnket és munkánkat!

 

webtárhely, hosting, hoszting, webhosting

Az interneten rengeteg ingyenesen webtárhelyet találunk, amelyek magán célra tökéletesen megfelelnek, viszont üzleti szempontból kifejezetten javasolt ezen tárhelyek elkerülése! Az időigényes munkával felépített honlapunk bármikor elveszhet, ugyanis, a szolgáltatást tőlünk függetlenül bármikor megszüntethetik (továbbá egy ingyenes domain megítélése sem pozitív).

Az ingyenes tárhelyek további hátránya, hogy a szolgáltató reklámokat jeleníthet meg oldalunkon, ezáltal akár az sem kizárt, hogy onnan egyenesen a konkurenciánkhoz jut el a látogatónk. Tehát ha vállalkozásának keres tárhelyet, semmiképpen se válasszon ingyenes tárhelyet!

Tárhelyünk kiválasztásánál a legfontosabb szempontok, hogy megbízható, mindig elérhető és gyors legyen. Tárhelyünk kiszolgálásának gyorsasága elengedhetetlen, hiszen egy lassan betöltődő oldal esetében rengeteg leendő ügyfelet veszthetünk, akik nem várják meg weboldalunk és annak tartalmának betöltődését, helyette másikat keresnek.

Ne fizessen feleslegesen azért, amit nem is használ! A választott csomag a későbbiekben új díjszabást követően bármikor bővíthető. Rengeteg szolgáltató ajánl nagyobb, akár 100 GB-os tárhelyeket is, de ezért a fentiek alapján teljesen felesleges fizetnünk. Ekkora tárhelyre abban az esetben lehet szükségünk, ha például már egy több ezer felhasználót magába foglaló társkereső oldalt szeretnénk üzemeltetni, képekkel esetleg videókkal. (Ebben az esetben már egy saját szerver üzemeltetésén célszerű elgondolkodnunk.)

Fontos még az adatmentés gyakorisága (havonta, hetente, naponta), ugyanis bármilyen meghibásodás folytán fellépő adatvesztést így lehet visszaállítani.

 

Webtárhely csomagok

Webtárhely szolgáltatásunk partnercégünk igénybevételével történik. Webtárhely szolgáltatásunk csak új weboldal megrendelésekor érhető el. Az árak NETTÓ árak. A webtárhely árváltozás jogát fenntartjuk.

Webtárhely
START csomag
Webtárhely
PLUSZ csomag
Webtárhely
EXTRA csomag
Webtárhely mérete 2 Gb 4 Gb 6 Gb
Adatforgalom Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Domainek száma Korlátlan Korlátlan Korlátlan
E-mail fiók Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Vírus és spam szűrés IGEN IGEN IGEN
Php futtatás IGEN IGEN IGEN
MySql használat Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Adatmentés IGEN IGEN IGEN
Magyar nyelvű CPanel IGEN IGEN IGEN
Ingyenes SSL tanusítvány IGEN IGEN IGEN
Csomag éves díja
5.500 Ft / év 8.400 Ft / év 11.000 Ft / év

A webtárhely szolgáltató szerverei klimatizált géptermekben vannak elhelyezve, szünetmentes áramforrással és 100 Mbit/s sávszélességű garantált internetkapcsolattal rendelkeznek.

.

Kérdése van, vagy ajánlatot kérne? Kattintson ide!

Honlapkészítés info

Telefon: 30/599-09-99

Ügyfélszolgálatunk minden nap
8-20 óra között hívható.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


Töltse le most
"Honlapkészítés egyszerűen"
című tanulmányunkat

(Kattintson a képre)

Jogi dolgok

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.
(2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
|+36 30 690 9394 | teratarhely.hu | info@teratarhely.hu)

Adatvédelmi szabályzat

Impresszum

Önbizalom növelés