Reszponzív honlapkészítés

Nem káromkodni akartam a bejegyzés címével (reszponzív honlapkészítés). A kifejezés azt jelenti, hogy weboldala minden eszközön (pl. mobiltelefon, táblagép) jól megjelenjen és használható legyen.

 

A reszponzív honlapkészítés előnyei

A honlapkészítés során úgy készítjük el a weboldalt, hogy az a kijelző méretéhez igazodjon (menüpontok és az elemek átrendeződnek). Így nem kell görgetni a weboldalon, hanem egyszerűen kezelhető, és olvasható.

Mivel ma már a honlapkészítés során egyre nagyobb figyelmet fordítanak a reszponzív megjelenésre, így tehát a cél, hogy bármikor, bárhonnan el tudja érni azon információkat amelyekre vágyik.

 

A honlapkészítés miatt vesznének el ügyfelek?

Egyre többen böngésznek ma már mobilon vagy tableten, éppen ezért jogos elvárás, ha a honlapkészítő céget úgy választja ki, hogy ezen opciót is beépíti az árba.

Ugyanis nagyon sok látogató továbblép, ha azt érzi, hogy a weboldal tulajdonosa nem gondolt a mobilon vagy a tableten kereső látogatókra. Ugyanis az Internetet már nem csak az asztalnál ülve használjuk, hanem tömegközlekedési eszközön, a kocsiban (szigorúan utasként!), sétálva, de sokan böngésznek a munkahelyen, iskolában, vagy épp csak unalmukban.

Ne fosszuk meg őket weboldalunk tartalmának elérésétől, csak mert a honlapkészítés során egy picit spóroltunk.

 

A reszponzív honlapkészítés költsége

Amellett, hogy egy ilyen honlap rugalmas, nagyobb élményt ad a felhasználónak és a keresők is jobban támogatják. Most akkor az lehet a kérdés, hogy mennyi a reszponzív honlapkészítés ára.

Meg fog lepődni, hogy miért csak annyi… Kérje ajánlatunkat MOST!

 

Sőt! Ha úgy gondolja, hogy mindent szeretne kézben tartani, akkor jöjjön el egy 2 napos WordPress Szemináriumunkra és tanulja meg.

 

Honlapkészítés további városokban:

Kategória: honlapkészítés Budapest, honlapkészítés Miskolc, honlapkészítés oktatás, weblapkészítés Budapest, weblapkészítés Miskolc, Wordpress, Wordpress honlapkészítés, Wordpress honlapok, Wordpress weboldalak Címke: , , , , , , , , , ,

Honlapkészítés info

Telefon: 30/599-09-99

Ügyfélszolgálatunk minden nap
8-20 óra között hívható.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


Töltse le most
"Honlapkészítés egyszerűen"
című tanulmányunkat

(Kattintson a képre)

Jogi dolgok

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.
(2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
|+36 30 690 9394 | teratarhely.hu | info@teratarhely.hu)

Adatvédelmi szabályzat

Impresszum

Önbizalom növelés