Olcsó honlapok

Manapság sok vállalkozás költségérzékeny, éppen ezért a vezetők keresik az olcsó (vagy az ingyenes) megoldásokat.

Ez teljesen érthető, viszont kérem engedje meg, hogy felhívjuk a figyelmét, ha olcsó honlapkészítés a cél:

 • Olcsó honlapkészítés 1: Weboldalkészítés egy ismerős által (aki lehet az unokatestvér haverja, az iskolai számtech. tanár, stb).
  Előnye, hogy olcsó lesz, de nem biztos, hogy kap számlát, nem valószínű, hogy könnyen reagál az egyedi igényekre, és előfordulhat, hogy ha változtatás szükséges a honlapon, arra heteket kell várni.
  Nos gondolja csak el! Megengedheti azt a luxust vállalkozásának, hogy egy akciót 2 héttel később kezdjen el, csupán azért, mert nem elérhető a weblapkészítő szaki?
  .
 • Olcsó honlapkészítés 2: Egy kolléga a honlapkészítő szerepben
  Talán jó megoldásnak tűnhetne…
  DE! Azt tartsuk azért szem előtt, hogy -ha a kolléga nem profi honlapkészítő- akkor a weboldal megszerkesztésével rengeteg időt fog eltölteni, ami idő alatt pedig végezhetné a saját munkáját is. Nem?
  Vagy ha a weboldalkészítés során kolléga véletlenül elkövet egy stratégiai hibát, akkor az egész Internetes megjelenést lehúzhatja. Érdemes megkockáztatni?
  .
 • Olcsó honlapkészítés 3: Weboldalkészítő egyetemisták
  Jó választás lehet, mert olcsó, nagy valószínűséggel zsebbe megy a pénz, nem fog róla számlát kapni. Ha pedig az egyetemista hazamegy, vagy elkezd egy cégnél dolgozni, esetleg kimegy külföldre, akkor a honlapkészítés ára kidobott pénz, és nem lesz, aki az oldalt adminisztrálni, módosítani tudja. Így nagy valószínűséggel új honlapkészítő céget kell keresni.

weboldalkészítés ingyen, olcsó honlapkészítésHiggye el, az olcsóbb néha drágább!

 

Honlapkészítés olcsón, vagy ingyen?

Hirdetik az Interneten, hogy honlapkészítés ingyen, vagy ingyenes weboldalkészítés. Lehet, hogy már Ön is találkozott ezen marketingszöveggel.

Nem célunk, hogy bármilyen honlapkészítő vállalkozást minősítsünk, de egy dolgot kérem gondoljon át:

„Ön mit szokott ingyen adni?”

Nos úgy gondolom, hogy a felsorolás véges.
De kérdem én, hogy miért érné meg valakinek, hogy ingyenesen adjon Önnek egy honlapot?

 

Nézzük hol van a „kutya elásva”:

 • Olcsó honlapkészítés üzleti modell 1: Lehet, hogy a honlapkészítés ingyenes, tehát magáért a szerkesztő használatáért nem kell fizetni. Viszont ez esetben valószínűleg weboldalán reklámokat fognak megjeleníteni. Gondolja csak el, milyen kellemetlen, ha megszerez a honlapjára egy látogatót, és az találkozik mondjuk egy konkurense hirdetésével, és nála vásárol.
  Nos, megéri az ingyenes honlapkészítés?
  .
 • Olcsó honlapkészítés üzleti modell 2: Van olyan üzleti modell is, amelyben a honlap alap verziója ingyenes, ez esetben a profi megjelenésért és  és a többi szolgáltatásért (pl. domain regisztráció, tárhely) kell fizetni. Hiába az ingyenes weboldalkészítés, a végén a kész projekt pénzbe kerül.
  .
 • Olcsó honlapkészítés üzleti modell 3: Előfordulhat, hogy ingyenes a sablon. Ez esetben pedig biztos, hogy a testre szabásért kérnek pénzt.
  .

Összességében elmondhatjuk, weboldalkészítés ingyen nem létezik. Az, hogy Önnek egy profi kinézetű weboldala legyen, azért sajnos fizetni kell.

 Kérje ajánlatunkat most!

Honlapkészítés info

Telefon: 30/599-09-99

Ügyfélszolgálatunk minden nap
8-20 óra között hívható.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


Töltse le most
"Honlapkészítés egyszerűen"
című tanulmányunkat

(Kattintson a képre)

Jogi dolgok

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.
(2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
|+36 30 690 9394 | teratarhely.hu | info@teratarhely.hu)

Adatvédelmi szabályzat

Impresszum

Önbizalom növelés