Olcsó honlapkészítés – örök téma

Hát igen, nap mint nap szembesülünk az olcsó honlapkészítés problémájával. Cégvezetők tucatjaival beszéltünk már munkánk során, akik azt mondják, hogy szükségük van igaz az Internetes megjelenésre, de sajnos nem tudják megfizetni a honlapkészítés árát. Ők még nem tudják, hogy létezik olcsó weboldalkészítés.

Az weboldalkészítők árai igen nagy szórást mutathatnak, így nem árt tájékozódni a választás előtt. Nézzük hol érdemes körülnézni:

  1. Legfontosabb, hogy képet kapjunk a cég munkastílusáról. Érdemes megvizsgálni, hogyan dolgoznak, milyen szakemberekkel.
  2. Tartják-e a határidőket? Sajnos vannak olyan weblapkészítők, akik csak ígérni tudnak, de azt nagyon, és a várt határidőre nem készül el a weboldal. Ezt érdemes mindig előre kikötni.
  3. Lehet-e velük kommunikálni? Sok honlapkészítő nem a kommunikáció mestere. Lehet, hogy szakmájában jó, viszont nehéz elérni, és nehéz velük szót érteni.
  4. Milyenek a referenciák? Érdemes megnézni korábbi munkáikat.
  5. És persze az ár. De ne csak az ár döntsön, ugyanis hiába az olcsó honlapkészítés, ha aztán a minőség meg csapnivaló.

 

Olcsó honlapkészítés, olcsó weboldal készítés

Nos igen, olcsó honlapkészítés valóban létezik, de nem mindegy, hogy hogyan. Ha például azért olcsó valami, mert egy „szaki” összedobja, tessék-lássék módon, az nem olcsó honlapkészítés, hanem trehány munka.

40-50 ezer forintért tapasztalataink szerint nem igazán lehet egy egyedi, és igényes weboldalt összerakni. Na persze ha az illető nem kér számlát, lemásol weboldalakat, vagy nem vállal felelősséget, akkor a helyzet más.
Nálunk az olcsó honlapkészítés másként működik. Létrehoztunk egy honlapkészítő alkalmazást, és előre leprogramoztuk azokat a funkciókat, amit egy alap weboldalnak tudnia kell. Így csupán a dizánj és a tartalom az, amit egyedileg hozzá kell adnunk. Ezért van az, hogy ténylegesen az tudjuk mondani, hogy létezik olcsó honlapkészítés, és ezért tudjuk Önnek  a szolgáltatást évi nettó 29.990 Ft-ért biztosítani.

Olcsó honlapkészítés itt. 

Kategória: Honlapkészítés olcsón

Honlapkészítés info

Telefon: 30/599-09-99

Ügyfélszolgálatunk minden nap
8-20 óra között hívható.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


Töltse le most
"Honlapkészítés egyszerűen"
című tanulmányunkat

(Kattintson a képre)

Jogi dolgok

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.
(2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
|+36 30 690 9394 | teratarhely.hu | info@teratarhely.hu)

Adatvédelmi szabályzat

Impresszum

Önbizalom növelés