Honlapkészítés: miért nem elérhető a weboldalam?

A mai bejegyzésben a honlap elérhetetlenségének leggyakoribb okait járjuk körbe:

  1. Hiba a felhasználónál
  2. Lejárt a domain
  3. Lejárt a tárhely
  4. Weboldal hiba
  5. 404-es hiba

 

1. Hiba a felhasználónál

Ha egyetlen weboldal sem jön be, ellenőrizze az internetkapcsolatot és keresse fel a szolgáltatót. Ellenőrizze a vírusirtó és a tűzfal beállításait. Ellenőrizze, hogy a legfrissebb verziójú böngészőt használja-e.

 

2. Lejárt a domain

Kellemetlen, mert ha nincs megújítva a domain, akkor a lejárat után azt más megszerezheti, és az Ön jól felépített weboldala nem lesz elérhető. Vegye fel a kapcsolatot a domain regisztrátorral, vagy a honlapkészítés szolgáltatást nyújtó szakemberrel.

 

3. Lejárt a tárhely

Ha nem fizeti ki a tárhely éves díját, akkor a szolgáltató le fogja azt egy idő után „kapcsolni”. HA Ön nem reagál a megkeresésekre, akkor a tárhelyszolgáltató úgy gondolja, hogy nincs szüksége weboldalára. Tipp: ellenőrizze a szolgáltatótól kapott leveleit, és vegye fel velük a kapcsolatot.

 

4. Weboldal hiba

Előfordulhat, hogy valaki hozzányúlt az oldalhoz, és elállított valamit. (Pl. CMS rendszereknél karbantartás mód.) Ha nem ön volt, akkor kérdezze meg a webmester, aki a honlapot készítette.

 

5. 404-es hiba

Lehet, hogy a lap pillanatnyilag nem érhető el. Az is előfordulhat, hogy a webhely megváltozott, vagy eltávolították ezt a lapot. Ellenőrizze a weboldalt, vagy keresse meg a honlapkészítéssel foglalkozó szakembert.

 

WordPress honlapot szeretne? Vegye fel velünk a kapcsolatot: 30/599-09-99

Honlapkészítés oktatás – ha Ön szeretné megoldani.

Kategória: domain regisztráció, Honlapkészítés, honlapkészítés oktatás, weblapkészítés, Weboldal készítés, Wordpress, Wordpress honlapkészítés, Wordpress honlapok, Wordpress weboldalak Címke: , , , , , , , , , ,

Honlapkészítés info

Telefon: 30/599-09-99

Ügyfélszolgálatunk minden nap
8-20 óra között hívható.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


Töltse le most
"Honlapkészítés egyszerűen"
című tanulmányunkat

(Kattintson a képre)

Jogi dolgok

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.
(2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
|+36 30 690 9394 | teratarhely.hu | info@teratarhely.hu)

Adatvédelmi szabályzat

Impresszum

Önbizalom növelés