Honlapkészítés idegen nyelven

Felmerül a kérdés, hogy mi a teendő, ha külföldi honlapot szeretnénk. Első körben az kell tisztázni, hogy csak a honlap nyelve legyen idegen nyelvű, vagy az admin felület is.
.

A honlapkészítés előtt tisztázni kell:

  • Milyen nyelven fog megjelenni a honlap? Ki lesz a célpiac? (A WordPress honlapok lehetőséget adnak a többnyelvűségre is. )
  • Milyen nyelvű legyen az admin felület.

.
A következő lépés a fordítás elkészítése.

Fontos! Az online fordítók kilőve, azokat nem érdemes használni, mert az olvasó érezni fogja, hogy valami nem stimmel a szöveggel.

Mutatok egy példát, amikor a honlapkészítés során egy online fordítót használunk:

A digitális ügynökség kínál teljes készletét szolgáltatás célja, hogy ügyfeleink a lehető legsikeresebb legyen. A webes tervezők személyzeti mi csapat profi, hogy kiépítsék a gyönyörű, intuitív honlapok. A marketing irodánk van töltve SEO szakértők, szociális média guruk, AdWords menedzsment veteránok, és az e-mail marketing nindzsák.

Nos őket választaná? Próbáljuk meg ugyanezt megfogalmazni egy magyar anyanyelvű ember által:

Digitális ügynökségünk célja, hogy szolgáltatásaival segítse ügyfeleinket a siker felé. Profi honlapkészítő csapatunk azon dolgozik, hogy vállalkozása számára tetszetős, intuitív honlapokat készítsen. Irodánkban helyett kapott SEO specialista, szociális média szakértő profi Adwords menedzser és fekete öves e-mail marketing nindzsa.

Akkor már érti, hogy fordítva is így van. Ezért tehát a honlapkészítés során, ha fordításra van szükség, vegye igénybe egy a nyelvet jól beszélő fordító, vagy fordítóiroda segítségét. (Honlapkészítés extra tipp: egyetemista, vagy főiskolai hallgatókat is megbízhat  a munkával.)

 

WordPress honlapkészítés: 30/599-09-99

 

Kategória: Honlapkészítés, honlapkészítés Miskolc, Wordpress, Wordpress honlapkészítés, Wordpress honlapok, Wordpress weboldalak Címke: , , ,

Honlapkészítés info

Telefon: 30/599-09-99

Ügyfélszolgálatunk minden nap
8-20 óra között hívható.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


Töltse le most
"Honlapkészítés egyszerűen"
című tanulmányunkat

(Kattintson a képre)

Jogi dolgok

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.
(2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
|+36 30 690 9394 | teratarhely.hu | info@teratarhely.hu)

Adatvédelmi szabályzat

Impresszum

Önbizalom növelés