Honlapkészítés határokon túl

Igaz, ami igaz, a honlapkészítés munka változatos. Változatos, mert minden ügyfélnek más WordPress weboldalkészítés igénye van (legyen szó honlapkészítés Miskolc, vagy honlapkészítés Eger, vagy honlapkészítés Nyíregyháza városban).

Eddig nagyrészt csak Magyarországra dolgoztunk, pontosabban magyar nyelvű ügyfeleknek készítettünk honlapot, előfordult, hogy külföldre is.

Most viszont úgy tűnik, hogy egy üzleti partnerközvetítő rendszeren keresztül megtaláltak minket a határon túlról is. Csehországból kaptunk WordPress honlapkészítés ajánlatkérést.

Miért írom le mindezt?

Csak kérdem, hogy Ön elgondolkozott-e már azon, hogy az Ön kínálata is elérhet a határon túlra, akárcsak a honlapkészítés.

Ja, hogy nem tud nyelveket?

1 biztos, az angol nyelvvel elég sok országban el lehet boldogulni, tehát ha ezt ismeri (vagy van olyan munkatársa, aki beszél angolul), akkor akár a határon túlra, nemzetközi vizekre is evezhet kínálatával?

Azt hiszi bonyolult? Egyáltalán nem 🙂

Kategória: Honlapkészítés, honlapkészítés Miskolc, weblapkészítés, weblapkészítés Miskolc, Wordpress, Wordpress honlapkészítés, Wordpress honlapok Címke: , , ,

Honlapkészítés info

Telefon: 30/599-09-99

Ügyfélszolgálatunk minden nap
8-20 óra között hívható.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


Töltse le most
"Honlapkészítés egyszerűen"
című tanulmányunkat

(Kattintson a képre)

Jogi dolgok

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.
(2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
|+36 30 690 9394 | teratarhely.hu | info@teratarhely.hu)

Adatvédelmi szabályzat

Impresszum

Önbizalom növelés