A honlapkészítés befektetés

Többször beszéltem már a honlapkészítés áráról, díjáról, vállalkozói munkadíjáról (kinek hogy tetszik), azonban egy dolgot mégis csak tegyünk tisztába.

Sokan ezt a pénzt költségként kezelik, és a költségeket pedig csökkenteni szokták. Ha a honlapkészítés költség, nézzük meg akkor hol is lehet csökkenteni, megszorítani:

TÁRHELY:

  • Ingyenes tárhely – nem javaslom, mert tele van reklámokkal, bármikor lehetnek kiesések, szélsőséges esetben meg is szűnhet.
  • Kisebb, olcsóbb tárhely – ha megbízható a szolgáltató, csak akkor. Ha a rendelkezésre állás kisebb, mint 99,6 %, nem javasolt. És arra is érdemes odafigyelni, ha megtelik a tárhely, nem lehet újabb képeket feltölteni, sőt az e-mailek sem fognak megérkezni.

HONLAPKÉSZÍTÉS:

  • Ingyenes honlapkészítő – vannak ilyen rendszerek, szintén a megbízhatóságuk kérdéses, és valószínűleg nem tudja azon funkciókat, amellyel egyedivé tehető weboldala.
  • Olcsó honlapkészítés egy kezdő, vagy nem túl tapasztalt „szakival” – lehet, hogy elsőre költségkímélőbbnek tűnik, de akkor kezdenek el gyülekezni a viharfelhők, amikor rájön, hogy ez a honlapkészítés meghaladja az ő tudását. Ekkor jobb esetben visszaadja az előleget, rosszabb esetben pedig már elköltötte…
  • Honlapkészítés egyetemistával – azért nem javasolt, mert megoldja zsebbe valamennyiért, csak amikor később hozzá kell nyúlni a honlaphoz, az egyetemista már vagy otthon lesz, vagy külföldön, vagy már abba is hagyta ezt a tevékenységet, amivel zsebpénzt keresett anno.

 

Legyen a honlapkészítés befektetés

Kezelje úgy a honlapkészítésre fordított pénzt, mint egy befektetést. Ugyanis ezzel saját üzletébe, annak eredményességébe fektet be.

Miért? Mert amikor egy látogató fellép a honlapjára, ott szerzi meg az első benyomást Önről, cégéről, kínálatáról. Ha a weboldal igényes, akkor egy pozitív kép fog a látogatóban kialakulni.

Olyan ez, mint amikor Önhöz belép egy valaki, aki szeretné bemutatni kínálatát, de szakadt nadrágban, koszos cipőben, gyűrött ingben érkezik. Mi lesz az első benyomása róla? Szívesen vásárolna tőle?

A weboldalon sincs ez másképp. Szánjon elegendő időt és pénzt rá, mert a honlapkészítés után a látogató a weboldalra belépve fog arról dönteni, hogy bizalmat szavaz-e Önnek, vagy vállalkozásának.

Nos kérdem én, nem érdemes akkor a weboldalkészítést befektetésként kezelni?

Honlapkészítés Ózd – Honlapkészítés Baja – Honlapkészítés Balassagyarmat – Honlapkészítés Balmazújváros – Honlapkészítés Mátészalka – Honlapkészítés Kazincbarcika

Kategória: Honlapkészítés, honlapkészítés Budapest, honlapkészítés Miskolc, Honlapkészítés olcsón, weblapkészítés Budapest, weblapkészítés Miskolc, Wordpress, Wordpress honlapkészítés, Wordpress honlapok, Wordpress weboldalak Címke: , , , , , ,

Honlapkészítés info

Telefon: 30/599-09-99

Ügyfélszolgálatunk minden nap
8-20 óra között hívható.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


Töltse le most
"Honlapkészítés egyszerűen"
című tanulmányunkat

(Kattintson a képre)

Jogi dolgok

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.
(2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
|+36 30 690 9394 | teratarhely.hu | info@teratarhely.hu)

Adatvédelmi szabályzat

Impresszum

Önbizalom növelés