Olcsó honlapkészítés – fizetéskönnyítés részletfizetéssel

Igen tudom, mindenkinek a cél az olcsó honlapkészítés. Ha WordPress honlapkészítés a cél, akkor ez természetesen megoldható, de nem mindegy, hogyan.

Még mielőtt igénybe venne egy olcsó honlapkészítés szolgáltatást, akkor gondolkozzon el rajta, hogy miért is annyi az. Lehet, hogy pont annyit is ér. Sajnos sok ember kiáltja ki magát önkéntesen WordPress honlapkészítés szakembernek, aztán amikor a munkára kerül a sor, akkor jönnek rá, hogy ez nem is olyan egyszerű.

Éppen ezért nem célunk az, hogy versenyezzünk az ilyen típusú olcsó honlapkészítés „szolgáltatókkal”. Ők a saját profitjukról mondanak le, mert tisztában vannak azzal, hogy a munkájuk mennyit is ér valójában. Akkor mégis mi a megoldás?

 

Olcsó honlapkészítés helyett fizetéskönnyítés részletfizetéssel

Előfordulhat, hogy Ön nem akar (vagy épp nem tud) egyszerre kifizetni mondjuk 100 ezer forintot egy WordPress honlapkészítés ellenértékeként.

Eddig ilyenkor mi volt? Az ügyfél továbbment és  keresett egy olcsó „szakembert”, aztán leadott a minőségből, és a szakival elkészítette az oldalt. Aztán pedig hónapok múlva verte a falba a fejét…

Ennek mostmár vége. Olcsó honlapkészítés helyett inkább vásároljon részletre. Így megkapja azt a minőséget, amit szeretett volna, és 3 részletben tudja a WordPress honlapkészítés díját kiegyenlíteni, ezáltal a pénztárcáját sem terheli meg túlságosan.

A részletfizetés a következő módon valósulhat meg:

1. részlet: A munka értékének 40 %-a. Ez a szerződés megkötésekor esedékes. (Miért ennyi? Azért mert induláskor van a legtöbb költsége a weboldalnak, pl. domain, tárhely, programozó, grafikus.)

2. részlet: A szerződéskötés után 30 nappal esedékes. Ez 30 %-ot jelent. 1 hónappal a szerződéskötés után már nagy valószínűséggel készen lesz weboldala, így elképzelhető, hogy már pénzt is fog termelni.

3. részlet:  A szerződéskötés után 60 nappal esedékes. Ekkor kell az utolsó 30 %-ot rendezni.

(Fontos! Ha nem kerül kifizetésre a 2. vagy a 3. részlet, akkor a weboldal automatikusan felfüggesztésre kerül.)

Bízunk abban, hogy segítséget nyújthatunk ezzel ügyfeleink számára és olcsó honlapkészítés helyett inkább a részletfizetést választják.

Hívjon most: 30/599-09-99

Kategória: Honlapkészítés, Honlapkészítés olcsón, Weboldal készítés, Wordpress, Wordpress honlapkészítés, Wordpress honlapok, Wordpress weboldalak Címke: , ,

Honlapkészítés info

Telefon: 30/599-09-99

Ügyfélszolgálatunk minden nap
8-20 óra között hívható.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


Töltse le most
"Honlapkészítés egyszerűen"
című tanulmányunkat

(Kattintson a képre)

Jogi dolgok

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.
(2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
|+36 30 690 9394 | teratarhely.hu | info@teratarhely.hu)

Adatvédelmi szabályzat

Impresszum

Önbizalom növelés