Olcsó honlapkészítés csapda

Mi történik, amikor valaki olcsó honlapkészítés, olcsó weboldalkészítés  ígéretével áll elő?

 1. A jobbik eset az, ha az illető el tudja készíteni az oldalt, átadja a megrendelőnek és mindenki boldog. Kész az olcsó honlapkészítés, jól járt a megrendelő, mert úgy érzi olcsón jutott a weboldalhoz. A probléma akkor jelentkezik, amikor a honlapkészítő szakember a későbbi frissítéseket nem tudja, vagy nem akarja vállalni.
  .
 2. A rosszabbik eset az, amikor bevállalja az illető szakember a munkát, mondván a cél az „olcsó honlapkészítés”, aztán később jön rá, hogy hoppá, ez túlmutat az ő kompetenciáján, így a befizetett előleget visszaadja, és a munkával sem foglalkozik tovább. Igen, a pénz visszajön ugyan, de az idő és az energia, amit a megrendelő weboldala elkészítésébe fektetett, az már nem.
  .
 3. A legrosszabb eset az, amikor honlapkészítő szakembereknek mondott valakik felveszik az előleget, maszatolnak egy kicsit, aztán eltűnnek. Nem elérhetők, e-mailre nem reagálnak, telefont nem veszik fel. Ilyenkor ugrott az olcsó honlapkészítés, sőt egyáltalán nem is valószínű, hogy lesz értékelhető produktum, és a befizetett előleg is kérdéses.

 

Mi a megoldás, ha a cél az olcsó honlapkészítés?

 • Előszöris ne akarjunk Trabant áron Mercedest venni.
  Egyszerűen meg kell érteni, hogy mint minden szolgáltatásnak a weboldalkészítésnek, a honlapkészítésnek is ára van. Hiába az olcsó honlapkészítés, ár alatt, veszteséget termelve egyetlen honlapkészítő sem tud gazdaságosan dolgozni.
  .
 • Kérjen referenciákat.
  Mielőtt kiválasztja a honlapkészítő céget, nyugodtan kérjen referenciákat, és nézze meg, milyen oldalakat készítettek korábban. Ennek függvényében már látja, hogy megfelel-e Önnek az adott honlapkészítő munkája.
  .
 • Előre fixáljanak le minden részletet.
  Sokszor az szokott problémát jelenteni a weboldalkészítés során, hogy a Megrendelő és a Honlapkészítő nem ugyanarról beszélnek. Mivel a Megrendelőtől nem várhatjuk el, hogy weboldal szerkesztési ismeretekkel rendelkezzen, minden egyes apró részletet nyugodtan kérdezzen meg, és tegyen tisztába. Így nem érheti meglepetés.

 

Miben tudunk Önnek segíteni?

Kategória: honlapkészítés Budapest, honlapkészítés Miskolc, Honlapkészítés olcsón, weblapkészítés Budapest, weblapkészítés Miskolc

Honlapkészítés info

Telefon: 30/599-09-99

Ügyfélszolgálatunk minden nap
8-20 óra között hívható.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


Töltse le most
"Honlapkészítés egyszerűen"
című tanulmányunkat

(Kattintson a képre)

Jogi dolgok

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.
(2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
|+36 30 690 9394 | teratarhely.hu | info@teratarhely.hu)

Adatvédelmi szabályzat

Impresszum

Önbizalom növelés