Honlapkészítés ingyen? Na azt már nem!

Nem vagyok híve az ingyen dolgoknak, sem a munkában, sem sehol máshol. Az INGYEN dolgoknak nincs értéke az emberek szemében.

Ön adná ingyen azt, amivel foglalkozik? Vagy adná ingyen az idejét nekem? Persze hogy nem. Éppen ezért ingyen honlapkészítés sem létezik.

Aki ingyen honlapkészítés -re keres, az találni fog a keresőben ingyenesnek mondott honlapkészítő cuccokat, ami aztán telepakolja az „ingyenes” weboldalt reklámmal. Aztán jön a látogató, meglátja a reklámmal teli ingyenes weboldalt és vagy továbbáll, vagy rákattint valamelyik hirdetésre.

Az ingyen honlapkészítés olyan, mintha sajnálnám a pénzt a névjegykártyára, és csak egy szalvéta darabkára írnám rá a telefonszámom. Bizalomgerjesztő, ugye?

Ne de nem akarom én az ingyen honlapkészítés iparágat lerombolni, minden cégvezető maga dönti el, hogy rászán némi pénzt weboldalára, vagy ingyenes cuccot használ. (Bár az ingyen honlapkészítés helyett lehet, hogy inkább ne is legyen honlapja, mert akkor látogatója nem azt mondja, hogy Ön igénytelen vállalkozásával szemben, hanem azt, hogy „még nincs weboldala”, esetleg „megfeledkezett róla”. (Bocs, de ez van.)

 

Ingyen honlapkészítés helyett

Az elmúlt napokban bemutattam néhány fizetéskönnyítő megoldást:

Ha kérdése van, hívjon! 30/599-09-99

Kategória: Honlapkészítés, weblapkészítés, Weboldal készítés Címke: , , ,

Honlapkészítés info

Telefon: 30/599-09-99

Ügyfélszolgálatunk minden nap
8-20 óra között hívható.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


Töltse le most
"Honlapkészítés egyszerűen"
című tanulmányunkat

(Kattintson a képre)

Jogi dolgok

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.
(2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
|+36 30 690 9394 | teratarhely.hu | info@teratarhely.hu)

Adatvédelmi szabályzat

Impresszum

Önbizalom növelés