Az olcsó honlapkészítés önmagában még nem bűn

Most elkezdhetnék arról beszélni, hogy az olcsó honlapkészítés, meg az ára letörése senkinek sem jó, mivel a szolgáltató nem kapja meg az őt megillető fizetséget munkájáért, de nem teszem. az árverseny jó, de azt gondolom, hogy csak egy bizonyos szintig.

Nyilván az ügyfél is pénzből él, ezért nézelődik olcsó honlapkészítés, vagy olcsó WordPress honlapkészítés témában. Viszont egy dolgot nem árt észben tartani. Ez is egy szolgáltatás, és mint ilyen ennek is van egy díja. (Mint pl. a könyvelésé. Ismer olyan könyvelőt, aki már 5 ezer forintért is könyvel? AJAJ!)

Na persze nem fogom azt mondani, hogy egy WordPress weboldal telepítés 10 vagy 15 ezer forint, mert ezt így önmagában nehéz lenne megítélni. Aki csak ennyit csinál, az nem honlapkészítés -t végez, hanem gépkezelést. Megnyit egy oldalt és telepít egy programot. PONT! Ezt bárki el tudja végezni. Ez nem WordPress honlapkészítés. (Ez a könyvelős hasonlatnál maradva olyan, mint amikor a könyvelő csak adatot rögzít, és pont.)

 

A honlapkészítés lépései:

  • A honlapkészítés előtt ugyanis fel kell mérni az ügyfél igényeit. (Milyen célból készül a honlap, ki lesz a célpiac, mi a látogatótól elvárt interakció.)
  • A következő fontos lépés a domain név kiválasztása. (Sokan csak legyintenek erre, rosszul teszik. Alapvető hibát lehet véteni egy rosszul megválasztott domain névvel.)
  • Ezek után jön a webtárhely. (Ha nem vagyunk elég körültekintőek, vagy csak az árra figyelünk, akkor megkockáztathatjuk azt is, hogy weboldalunk elérhetetlen lesz. Na akkor aztán a semmiért fizettünk.)
  • Majd elkészül a dizájnterv, amit az ügyfél kérésének megfelelően lehet módosítani.
  • Megkezdődik a WordPress honlapkészítés a CMS rendszer telepítésével és beállításával.
  • Kiválasztjuk a sablont, és testre szabjuk az ügyfél igényinek megfelelően.
  • Tesztelés. (Ez sok esetben más honlapkészítés szolgáltatóknál kimarad. Nagyon fontos, hogy egy elkészült alkalmazást a lehető legjobban teszteljünk, és szükség esetén a hibákat is javítsuk. Gondolok itt a telefonos, tabletes megjelenítési tesztekre is.)
  • Átadás, dokumentálás elszámolás.

Na kb. így néz ki a WordPress honlapkészítés, legalábbis nálunk. Természetesen mi is szeretnénk ügyfeleink kedvére tenni olcsó honlapkészítés szolgáltatással, de ez sajnos nem jön ki 30 ezer forintból (legalábbis nálunk nem). (A könyvelői hasonlatra visszatérve mi nem adatot rögzítünk, hanem adót optimalizálunk.)

Ha valaki számára az olcsó honlapkészítés 20 – 30 ezer forintot jelent, ott valami baj lehet. Nem azt mondom, hogy baj van, hanem hogy baj lehet. Nem fogom azt mondani, hogy ami ennyibe kerül, ennyit is ér, ugyanis nem akarok pálcát törni azon webes emberek felett sem, akiknek épp nincs munkájuk, és bevállalnak egy WordPress honlapkészítés munkát ennyiért. Tehát nem önmagában az olcsó honlapkészítés nem bűn, csak elgondolkodtató.

Én csak azt mondom, hogy létezik olcsó honlapkészítés (kérjen ajánlatot: 30/599-09-99), léteznek fizetéskönnyítő megoldások is (honlapbérlés, honlap részletre), viszont van 1 szint (a huszon-harmincezres kategória), ami alatt már nem megy…

Kategória: Honlapkészítés, Honlapkészítés olcsón, weblapkészítés, Wordpress, Wordpress honlapkészítés, Wordpress honlapok, Wordpress weboldalak Címke: ,

Honlapkészítés info

Telefon: 30/599-09-99

Ügyfélszolgálatunk minden nap
8-20 óra között hívható.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!


Töltse le most
"Honlapkészítés egyszerűen"
című tanulmányunkat

(Kattintson a képre)

Jogi dolgok

Tárhelyszolgáltató: TeraHost Kft.
(2220 Vecsés, Kinizsi utca 73.
|+36 30 690 9394 | teratarhely.hu | info@teratarhely.hu)

Adatvédelmi szabályzat

Impresszum

Önbizalom növelés